уторак, 13. јул 2010.

5 faktora kojima se razlikuje klinika Doktora Vorobjeva

1. Pročišćavanje organizma od narkotika, alkohola se odvija brzo, bezbolno i udobno. Pacijent spava i jede normalno, održava se normalno raspoloženje bez nervože i depresije.

2. Lečenje mozga čini čoveka zaista slobodnim. Nestaju napadne misli i sećanja o narkoticima, alkoholu i bilo kojim predmetima zavisnosti. Nestaje želja i "rovac" za opijanjem.

3. Za svakog pacijenta se u zavisnosti od njegovog zravstvenog stanja bira optimalni model detoksikacije i daljeg lečenja. Individualni prilaz u svemu, počevši od zahteva za određene vrste medicinske pomoći, psihoterapiju i dovršava se sa ishranom, vodeći računa o verosipovesti, alergijskim oboljenjima i neophodnim terapijskim dijetama.

4. Averzivna metoda lečenja formira kod pacijenta ne samo ravnodušnost prema narkoticima, alkoholu, kocki, već i negativan odnos prema objektu zavisnosti - užas, odvratnost i neprijatnost. Takav rezultat predstavlja sigurnu zaštitu od recidiva.

5. Specijalni sistem pojačavanja i održavanja rezultata obezbeđuje udobnu adaptaciju ka trezvenosti. Ne manje od godinu dana posle izlaska sa klinike pacijenti dobijaju održavajuću terapiju protiv recidiva. Oni su u kontaktu sa lekarima, obraćaju se za pomoć u bilo koje vreme ukoliko se pojave čak i predznaci problema: nesanica, stresovi, pogoršanje raspoloženja. Ukoliko je to neophodno, vrše se pojačavajuće procedure i sve ono što je potrebno da bi čovek nastavio živeti čistim životom.

preuzeto sa sajta klinika Doktor Vorobjev, bezbolna detoksikacija

Нема коментара:

Постави коментар